icon

Je hebt een goed idee?

Swinkels Innovations steekt kennis, netwerk en kapitaal in kleine of startende ondernemingen in de wereld rondom bier. We helpen je idee of onderneming te versnellen.

Jij & wij

OVER SWINKELS INNOVATIONS

Je bent een gepassioneerde (startende) ondernemer, of je bent eigenaar van een jong bedrijf met grote ambities. Alleen heb je kapitaal en hulp nodig om je ondernemersdromen waar te maken. Swinkels Innovations helpt je niet alleen met (start)kapitaal maar, minstens zo belangrijk, met kennis afkomstig uit een groot netwerk.

Onze passie:
jouw idee samen verder brengen.

Je wilt aan de slag met je idee?

  • Je idee voegt waarde toe aan de bier branche
  • Je wilt je idee toetsen in de markt
  • Je bent een doorzetter
  • Je bent een ondernemend persoon
  • Je bent een opportunistische realist
  • Je hebt een eigen visie
  • Je kunt goed samenwerken en staat open voor kritische feedback

En je hebt een schaalbaar business idee waarvoor je startkapitaal en kennis nodig hebt om deze uit te voeren? Lees dan verder of pitch meteen je idee.

upload

Upload je pitch hier.

Jij + wij = Samen

Waarom samenwerken met ons?

Netwerk

De ondernemers binnen het investeerdersnetwerk van Swinkels Innovations bezitten goede contacten binnen de bier branche. Hierdoor kan het marktpotentieel van de startende of jonge onderneming veel sneller worden bereikt.

Kennis

Onze partners komen uit verschillende branches. Met groot enthousiasme en een schat aan ervaring staan ze jou graag bij gedurende verschillende bedrijfsuitdagingen.

Ondersteuning

Swinkels Innovations en haar partners exploiteren talrijke bedrijven. Hierdoor is er de beschikking over een uitgebreide backoffice. Deze ondersteunende diensten staan voor jou klaar wanneer nodig.

Upload je pitch hier.

Ben jij de ondernemende persoon met het onderscheidende, schaalbare business model op zoek naar startkapitaal of groeikapitaal? En zie je de meerwaarde van een aandelenparticipatie in ruil voor kapitaal door Startersinvesteringen? Vul dan onderstaand formulier in en binnen 5 werkdagen nemen wij contact met jou op. Natuurlijk worden de business ideeën met discretie behandeld.

Verstuur je pitch